Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Dutch:

Al jarenlang fotografeer ik de liefde tussen koppels van over de hele wereld. Elk liefdesverhaal is uniek en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik met zulke ongelooflijk lieve en leuke mensen werk! Voor mij is mijn absoluut favoriete bezigheid om liefde en chemie tussen een koppel vast te leggen.

Droom eventjes weg met een kleine selectie van de foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt in de stad Lissabon, Portugal.

 

English:

For many years I have been photographing the love between couples from all over the globe. Every love story is unique and I am so grateful that I work with such incredibly nice people! For me the absolute favourite thing to do is to capture love and chemistry between a couple. Dream away with a small selection of the photos I took over the last year in the city of Lisbon, Portugal.

TAGS:

Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Dutch:

Al jarenlang fotografeer ik de liefde tussen koppels van over de hele wereld. Elk liefdesverhaal is uniek en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik met zulke ongelooflijk lieve en leuke mensen werk! Voor mij is mijn absoluut favoriete bezigheid om liefde en chemie tussen een koppel vast te leggen.

Droom eventjes weg met een kleine selectie van de foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt in de stad Lissabon, Portugal.

 

English:

For many years I have been photographing the love between couples from all over the globe. Every love story is unique and I am so grateful that I work with such incredibly nice people! For me the absolute favourite thing to do is to capture love and chemistry between a couple. Dream away with a small selection of the photos I took over the last year in the city of Lisbon, Portugal.

TAGS:

Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Couple, love & pre-wedding photography in Lisbon

Dutch:

Al jarenlang fotografeer ik de liefde tussen koppels van over de hele wereld. Elk liefdesverhaal is uniek en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik met zulke ongelooflijk lieve en leuke mensen werk! Voor mij is mijn absoluut favoriete bezigheid om liefde en chemie tussen een koppel vast te leggen.

Droom eventjes weg met een kleine selectie van de foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt in de stad Lissabon, Portugal.

 

English:

For many years I have been photographing the love between couples from all over the globe. Every love story is unique and I am so grateful that I work with such incredibly nice people! For me the absolute favourite thing to do is to capture love and chemistry between a couple. Dream away with a small selection of the photos I took over the last year in the city of Lisbon, Portugal.

TAGS:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *